Skip to main content

Projectgronden gezocht

01 maart 2023
Vandereycken Bouwprojecten is actief op zoek naar locaties om nieuwe projecten te realiseren. In het bijzonder zoeken we naar mogelijkheden in centra, dorpskernen en stedelijke gebieden.
 
Bent u de eigenaar van een projectgrond, bouwgrond, afbraakpand of renovatieproject op een centrale ligging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken uw eigendom in alle discretie en geven een snelle feedback.
 
Wenst u niet zomaar te verkopen dan bieden wij ook de mogelijkheid van een vastgoedruil waarbij u eindigt met een nieuwbouw afgewerkt met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken.
 
Interesse. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0477/130221.

 

Modelappartement - Genk - Nieuwstraat

Onze klanten getuigen.

Wij geven Vandereycken Bouwprojecten vijf sterren! Altijd vriendelijk, een mooi appartement voor ons gebouwd en een grote hulp bij de verkoop van ons huis.

- Jan en Viviane | Genk -

Onze klanten getuigen.

Zeer tevreden over het appartement dat ik als investering gekocht heb en ondertussen al jaren verhuur. Degelijke materialen die de huurders niet vernield krijgen!
- Jos | Diepenbeek -

Onze klanten getuigen.

Mijn ouderlijk huis werd destijds gebouwd door de papa van Caroline, we zijn heel blij dat wij nu ook zonder zorgen een huis hebben kunnen laten bouwen.
- Kristof en Sarah | Lummen -

Onze klanten getuigen.

Professioneel – vriendelijk en correct – goede prijs/kwaliteitsverhouding
- Patrick | Hasselt -

  Wij helpen u graag verder.

  Neem contact op voor meer informatie over onze projecten. Onze kantoren bevinden zich langs de Decathlon aan het kruispunt van de Kuringersteenweg en de Herckenrodedreef te Hasselt

  Wij zijn steeds op zoek
  naar bouwgronden.

  Bent u eigenaar van een bouwgrond of van een af te breken gebouw?
  Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  Contact

  Kuringersteenweg 509
  3511 Kuringen (Hasselt)
  011-25 25 40 | 0477-13 02 21
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.